Valovaljaat

Tuotetunnus (SKU): 21105043

Valovaljaat

Tuotetunnus (SKU): 21105043 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Lataa tuotekortti (PDF)

Valovaljaat parantavat näkyvyyttäsi hämärässä. Valovaljaat soveltuvat rakennustyömaiden lisäksi esimerkiksi pyöräilijöille, tietyömaille ja jalankulkijoille parantaen turvallisuutta. Vaikka työmaat ovatkin hyvin valaistu, ei itse työntekijät välttämättä erotu turvavaatetuksestaan huolimatta.

Valovaljaat parantavat näkyvyyttä sivuille, eteen- ja taaksepäin. Valovaljaat tuovat näkyvyyttä jopa 600 metrin päähän. Valovaljaissa on pelkkien heijastimien sijaan myös kirkkaat led-valot, jotka voidaan säätää vilkkumaan sekä palamaan eri värisinä.

Näkyvyyden lisäksi liivit tuovat käyttäjälleen työvaloa, jonka avulla näkee liikkua hämärissäkin tiloissa. Olkahihnojen keltaiset valot ja selkähihnojen punaiset valot toimivat huomiovalaisimina. Etupuolen valkoiset, himmennettävät valot varoittavat ja antavat samalla työvalon – ilman varjoja! Kahdella näppäimellä säätelet helposti kaikkia valoja. Kytkimet on näppärästi etutaskussa. Valojen akku on sijoitettu liivin taskuun ja on helposti ladattavissa mukana seuraavalla USB-laturilla.

Saatavilla myös valoreppuja, kysy lisää!

Tekniset tiedot

Liivin vari

Keltainen tai oranssi

Akun kayttoaika

Jopa 15h ilman latausta

Valon varit

Keltaiset valot hartioilla, punainen takana ja himmennettävä kirkas edessä.