Valmu 2.0 valaistusmuuntaja 1500 VA ohjauksella

Tuotetunnus (SKU): 20105004

Valmu 2.0 valaistusmuuntaja 1500 VA ohjauksella

Valmu valaistusmuuntaja ohjauksella on 48VAC valaistusjärjestelmän kello-ohjattu keskusyksikkö. Yhteen 1500 VA muuntajaan voidaan kytkeä yhteensä 50 valaisinta turvalliseen matalajänniteverkkoon. Valaisimet jaetaan kahteen piiriin, joilla molemmilla on oma kytkin, pikasulake ja merkkivalo. Molempia piirejä ohjataan Orbis Data Log kellokytkimellä, jota voidaan ajastaa suoraan muuntajasta tai puhelinsovelluksella Bluetooth yhteydellä.

Muuntajassa on myös pääkytkin. Merkkivalojen ansiosta muuntajasta näkee helposti, tuleeko muuntajalle ja sen molemmille piireille virtaa. Kevyt ja tehokas Valmu muuntaja voidaan ripustaa seinälle ripustuslenkeistä. Kytkentä on nopeaa näppärien jousiliittimien ansiosta. Vedonpoisto tehdään muuntajan rimaan. Valmu on valmistettu Suomessa.

Tuotetunnus (SKU): 20105004 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Lataa tuotekortti (PDF)

Valmun kello-ohjaus

Valmu muuntajassa on Orbis Data Log kellokytkin, jolla molempia muuntajan piirejä voidaan ohjata syttymään ja sammumaan haluttuina ajankohtina. Kelloon voidaan ajastaa erilaisia ohjelmia eri viikonpäiville ja tarvittaessa kello voidaan helposti ohittaa 1-0-2 kytkimellä.

Kellon ohjelmointi on helpointa hoitaa puhelimeen ladattavan Orbis Astro Nova City ohjelman avulla. Ohjelma lähetetään muuntajaan Bluetooth yhteyden avulla joko etukäteen varikolla tai työmaalla.

Tutustu Orbis Data logiin ja käyttöohjeisiin täältä!

Tekniset tiedot

Teho

1500 VA

Valaistuspiirien määrä

2 kpl

Ohjattavien piirien määrä

2

Valaisimia yhteensä

50 kpl (2 x 25 kpl)

Paino

13 kg

Syöttöjännite

230VAC

Ulostulojännite

48VAC

Liittyvät tuotteet