Valmu 2.0 valaistusmuuntaja 2000 VA ohjauksella

Tuotetunnus (SKU): 20105006

Valmu 2.0 valaistusmuuntaja 2000 VA ohjauksella

Valmu valaistusmuuntaja ohjauksella on 48VAC valaistusjärjestelmän kello-ohjattu keskusyksikkö. Yhteen 2000 VA muuntajaan voidaan kytkeä yhteensä 75 valaisinta turvalliseen matalajänniteverkkoon. Valaisimet jaetaan kolmeen piiriin, joilla jokaisella on oma kytkin, pikasulake ja merkkivalo. Piireistä kahta ohjataan Orbis Data Log kellokytkimellä, jota voidaan ajastaa suoraan muuntajasta tai puhelinsovelluksella Bluetooth yhteydellä. Yksi valaistuspiiri on ns. turvavalopiiri eli sitä ei ohjata.

Muuntajassa on myös pääkytkin. Merkkivalojen ansiosta muuntajasta näkee helposti, tuleeko muuntajalle ja sen kaikille piireille virtaa. Kevyt ja tehokas Valmu muuntaja voidaan ripustaa seinälle ripustuslenkeistä. Kytkentä on nopeaa näppärien jousiliittimien ansiosta. Vedonpoisto tehdään muuntajan rimaan. Valmu on valmistettu Suomessa.

Tuotetunnus (SKU): 20105006 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Lataa tuotekortti (PDF)

Valmun kello-ohjaus

Valmu muuntajassa on Orbis Data Log kellokytkin, jolla muuntajan piirejä voidaan ohjata syttymään ja sammumaan haluttuina ajankohtina. Kelloon voidaan ajastaa erilaisia ohjelmia eri viikonpäiville ja tarvittaessa kello voidaan helposti ohittaa 1-0-2 kytkimellä.

Kellon ohjelmointi on helpointa hoitaa puhelimeen ladattavan Orbis Astro Nova City ohjelman avulla. Ohjelma lähetetään muuntajaan Bluetooth yhteyden avulla joko etukäteen varikolla tai työmaalla.

Tutustu Orbis Data logiin ja käyttöohjeisiin täältä!

Tekniset tiedot

Teho

2000 VA

Valaistuspiirien määrä

3 kpl

Ohjattavien piirien määrä

2 kpl

Valaisimia yhteensä

75 kpl (3 x 25 kpl)

Paino

15,5 kg

Syöttöjännite

230VAC

Ulostulojännite

48VAC

Liittyvät tuotteet