Kokonaisvaltaiset työmaapalvelut

Suunnittelu

Suunnittelemme työmaallesi kustannus- ja energiatehokkaimmat ratkaisut valaistukseen ja sähköistykseen. Sinulla voi myös olla valmis suunnitelma.

Huippuluokan työmaasähköistyksen ja -valaistuksen suunnittelumme sisältävät aina taso- ja asemakuvat sekä nousukaavion. Suunnitelmien mukana tulevalla kalustolistalla myös tarjouksen pyytäminen on sinulle vaivatonta.

Tuotteet

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaimpia työmaalla tarvittavia tuotteita, jotka on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä vaativissa oloissa.

Asennus, säilytys ja ylläpito

Saat meiltä halutessasi toimituksen ja valmiin asennuksen työmaasi valaistus- ja sähköistystarpeisiin. Saat kauttamme myös korkealuokkaiset säilytysratkaisut työmaallesi.

Juuri oikeaan aikaan toteutettujen kalustotoimitusten lisäksi tarjoamme myymällemme kalustolle asennuspalvelua. Ammattitaitoiset ja vahvan tuotetuntemuksen omaavat asentajamme hoitavat työmaasi ensiasennukset nopeasti ja tehokkaasti. Myös muutostyöt työmaan edetessä sujuvat rivakasti.

Seuranta

Olemme erikoistuneet turvallisuuteen ja energiatehokkuuteen. Voit valita työmaallesi IoT-monitorointijärjestelmän, jonka avulla seuraat työmaasi toimintoja ja optimoit sähkökulutuksen.

Kuljetuspalvelu

Jakeluautomme kuljettaa kaluston työmaallenne PK-seudulla tarvittaessa hyvin nopealla aikataululla, jopa muutamassa tunnissa. Suomen muille työmaille kalusto kulkee rivakasti yhteistyökumppaneidemme kautta. Myös noutopisteemme ovat päivittäin avoinna Helsingissä, Turussa ja Tampereella.

Tutustu lisää palveluihimme tai ota yhteyttä!