NÅGRA AV VÅRA REFERENSER

Vi har haft ansvar för planering, belysning och elektrifiering av många av de mest kända byggplatserna över Finland. Våra kunder omfattar både offentliga aktörer och privata byggföretag.

Ta reda på mer om våra kunders projekt och de lösningar som de använde.

Belysningen fungerade riktigt bra under hela projektet. Ingen av armaturerna har gått sönder, även om användningen är svår.

Kimmo Rusi, förman, NCC

Allt du kan säga är den löjligt snabba action!

Hannu Vainio, förman, YIT

MBergs är lätt att installera och levereras till byggplatsen på en pall. Lampornas form är perfekt för förpackning. Stora fördelar inkluderar energibesparingar och säkerheten för 48V-modellen. Dessutom är armaturernas ljusflöde mycket bättre än den gamla så kallade bojljus.

Seppo Pääkkö, regionchef, YIT Oy

Avancerad LED-belysning används på vår byggplats. Energin är tät och efter installationen av MBerg-armaturerna märkte vi omedelbart en minskning av elförbrukningen. MBerg-lampornas ljusa färg är bra. MBerg-lampor är moderna.

Antti Salonen, elektriker, SRV Oy

Nyheter

TSR-ELSITE Group växer i Sverige

Release 31.1.2022 TSR-ELSITE AB stärker sin position på den svenska marknaden genom att förvärva BIPAB AB, en etablerad och respekterad leverantör inom tillfällig el och belysningsprodukter. BIPAB…

31.01.22

Dear Partner

EL & Site Oy (FI 2167761) has merged into…

30.06.21

ÅUCS Fyrsjukhus – besparingar på över 60 000 euro genom byggplatsbelysning

– Vi ville ha en partner som kunde erbjuda…

27.05.21

TSR | ELSITE är en pålitlig partner