TSR-ELSITE Group växer i Sverige

Release 31.1.2022

TSR-ELSITE AB stärker sin position på den svenska marknaden genom att förvärva BIPAB AB, en etablerad och respekterad leverantör inom tillfällig el och belysningsprodukter. BIPAB AB grundades 1986 med säte, lager och produktion av skarvkabel i Malmö. BIPAB är rikstäckande med sina produkter samt innehar en stark e-handelskapacitet. ”Våra kunder har efterfrågat ett bredare utbud av och enklare tillgång till TSR-produkter i Sverige och det här är vårt svar på den uppmaningen och BIPAB är ett utmärkt tillskott till TSR-ELSITE Group och stödjer vår långsiktiga tillväxtstrategi i Skandinavien” säger Anders Hamrén VD för TSR-ELSITE AB.

”Vi är glada över att ansluta oss till den snabbväxande TSR-ELSITE Group och vi är förväntansfulla med att utveckla vår verksamhet tillsammans med nya kollegor i Sverige och i Finland. Då marknaden ständigt förändras så var det för oss en självklarhet att alliera oss med en stark part för att möta de nya krav och förutsättningar som kommer att krävas av branschen i framtiden” tillägger Peter Nilsson VD på BIPAB AB.

TSR-ELSITE Group (Legatus Oy) är en finsk marknadsledare inom bygg-el, belysning, värmeprodukter och verktyg för byggarbetsplatsen. ”På grund av dess långa erfarenhet och goda kontakter är förvärvet av BIPAB AB en logisk och naturlig fortsättning på både förvärvet av HAMTEC AB förra året och vår tillväxt i stort. Vi siktar på att vara den primära leverantören till våra nyckelkunder även inom Sverige” säger VD för TSR-ELSITE Group Toni Raivo.

TSR-ELSITE Group har nu kontor i Stockholm och Malmö i Sverige och i Helsingfors, Åbo och Tammerfors i Finland. Koncernen sysselsätter 38 personer.

TSR-ELSITE växer i Sverige

Mera information:

Toni Raivo, TSR-ELSITE Group (Legatus Oy) +358 400 533040
toni.raivo@tsr-elsite.fi

Anders Hamrén, TSR-ELSITE AB tel. +46 79 100 66 00
anders.hamren@tsr-elsite.se

Peter Nilsson, BIPAB AB tel. +46 40 631 63 30
peter.nilsson@bibap.nu