TSR-ELSITE Group kasvaa Ruotsissa

Tiedote 31.1.2022

TSR-ELSITE Groupin tytäryhtiö TSR-ELSITE AB vahvistaa asemaansa Ruotsin markkinoilla ostamalla BIPAB AB:n. BIPAB on vuodesta 1986 vakiinnuttanut paikkansa työmaasähköistyksen ja -valaistuksen toimittajana sekä paikallisesti Malmön alueella että vahvan verkkokaupan kautta. Yrityksellä on myös omaa valmistusta erityisesti kaapelituotannossa. ”Asiakkaamme ovat toivoneet laajempaa tarjontaa TSR tuotteille Ruotsissa, ja tämä on vastauksemme tuohon pyyntöön. BIPAB on loistava lisä TSR-ELSITE Groupiin ja tukee pitkä tähtäimen kasvustrategiaamme Skandinaviassa”, sanoo TSR-ELSITE AB:n toimitusjohtaja Anders Hamrén.

”Odotamme innolla yhdistymistämme nopeasti kasvavaan TSR-ELSITE Groupiin ja olemme iloisia voidessamme kehittää liiketoimintaamme yhdessä uusien työkavereiden kanssa niin Ruotsissa kuin Suomessakin”, lisää Peter Nilsson BIPAB AB:n toimitusjohtaja.

TSR-ELSITE Group (Legatus Oy) on suomalainen työmaa-aikaisen sähköistyksen ja työmaavalaistuskaluston markkinajohtaja. ”BIPABin vankka kokemus ja laaja kontaktiverkko tekivät siitä luonnollisen kasvuun tähtäävän jatkumon viime vuoden HAMTEC AB:n yrityskaupalle. Tavoitteemme on olla halutuin toimittaja avainasiakkaillemme myös Ruotsin markkinoilla”, kertoo TSR-ELSITE Groupin toimitusjohtaja Toni Raivo.

TSR-ELSITE Groupilla on nyt toimipisteet Tukholmassa ja Malmössä sekä Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Konsernilla on yhteensä 38 työntekijää.

TSR-ELSITE is growing

Lisätietoja:

Toni Raivo, TSR-ELSITE Group (Legatus Oy) +358 400 533040
toni.raivo@tsr-elsite.fi

Anders Hamrén, TSR-ELSITE AB +46 79 100 66 00
anders.hamren@tsr-elsite.se

Peter Nilsson, BIPAB AB +46 40 631 63 30
peter.nilsson@bibap.nu