Kerroskeskus vaihemittauksella IMKK-HUB 63A/VM

Tuotetunnus (SKU): 5000332/VM

Kerroskeskus vaihemittauksella IMKK-HUB 63A/VM

Keskuksessa on mittarit, jotka seuraavat jokaisen kolmen vaiheen kuormitusta. Vaihekohtainen mittari mittaa virtaa ja jännitettä. Lisäksi mittari toimii merkkivalona, joka osoittaa, että vaiheelle tulee virtaa.

Vaihekohtaisen mittauksen ansiosta työmaalla voidaan seurata kuorman tasaista jakaantumista vaiheiden kesken, välttää vinokuormaa ja sitä kautta estää turhat vaiheiden ylikuormitukset ja sulakkeiden laukeamiset.

Keskuksen kapea muoto on suunniteltu niin, että keskus vie mahdollisimman vähän tilaa työmaan käytävissä. Keskus on valmistettu 2mm pulverimaalatusta alumiinista ja on rakenteeltaan kevyt. Keskusta on helppo ripustaa seinälle ripustuslenkeistä.

IMKK keskuksessa syöttö tapahtuu pistokytkimellä keskuksen pohjasta ja läpiketjutus seuraavaan kerrokseen keskuksen yläpäästä.

Keskus valmistetaan Suomessa ja siinä käytetään vain laadukkaita eurooppalaisia komponentteja kuten PCE ja Schneider. Kaikki keskuksen osat ovat saatavilla varaosana. Keskukseen voidaan myös tehdä muutoksia asiakkaan toiveiden mukaan mm. rasioiden määrää ja kokoa voidaan muokata.

Tuotetunnus (SKU): 5000332/VM Osastot: ,
Lataa tuotekortti (PDF)

Tekniset tiedot

Nimellisvirta

63 A

Nimellisjännite

400 V

Vikavirtasuoja

2 x 30mA, 1 x 300 mA

Pistorasialähdöt

6 x 16A/230V suko, 2 x 16A, 1 x 32A

Mitat (K x L x S)

95 x 30 x 22 cm

Suojausluokitus

IP44

Paino

13,4 kg

Malli

IMKK-HUB 63A/VM