Työmaatekniikkaa laajalla arsenaalilla

Kaapelien yliajosuojat

Kovaa kulutusta kestävät yliajosuojat mahdollistavat vaikka täysperävaunurekalla yliajamisen. Laadukkaiden yliajosuojien avulla vähennät työmaalla liikkumisen ja toimimisen rajoitteita, mikä tekee arjen työstä sujuvampaa. Samalla varmistat kaapeleille tarvittavan suojauksen. Voit halutessasi vetää jopa neljä johtoa tai letkua yhden yliajosuojan läpi. Ketjua yhdistämällä saat tarvittaessa suojan pitkällekin matkalle.

Kanavapuhaltimet

Kanavapuhaltimilla siirrät ilmaa joko kevyemmin tai kovalla paineella tarpeen mukaan. Ohjaa ilmaa tuulikoneen tavoin tasaisella teholla, esimerkiksi osana lämmitystä, tai ohjaa sitä kohdennetummin kanavaa pitkin tai muuhun haluamaasi suuntaan. Kanavapuhaltimissamme on kestävä runko ja pitkän käyttöiän takaavat laakerit.

Simpukkapuhaltimet

Valitse täsmäkäyttöön laadukkaat simpukkapuhaltimet, joilla lisäät tehokkuutta ilman kierrättämiseen. Simpukkapuhaltimemme ovat luotettuja tuotteita esimerkiksi pintojen nopeassa kuivattamisessa sekä työmaalämmityksen tukena. Voit suunnata puhallustehoa kolmessa eri kulmassa kahdella eri puhallusnopeudella. Saat meiltä myös simpukkapuhaltimien adapterit ja ilmaletkut.

Turva-arkut ja pyöräsarjat

Suomessa valmistetut Gaardbox-turva-arkut pitävät työmaan arvotavarat suojassa ja turvassa. Monipuolinen arkku tuo myös helppoutta työmaalle: jätä työvaatteet säilöön seuraavaa käyttökertaa varten tai aseta laitteet lukkojen taakse latautumaan käytön jälkeen. Turva-arkut ovat kätevästi siirrettävissä trukin, nosturin tai alle asennettavan pyöräsarjan avulla.

Lämmitys ja sulatus

Löydät valikoimastamme tehokkaat tuotteet niin roudansulatukseen kuin erilaisiin lämmitystarpeisiin ja sulana pitämiseen. Tehokkaat ratkaisut mahdollistavat työvaiheiden toteuttamisen ja edistämisen kaikkina vuodenaikoina. Roudansulatusmattojen lisäksi löydät valikoimasta tynnyrinlämmittimet sekä lämpötila-anturit ja betonilämpömittarit.

Miten onnistut työmaatekniikan valinnassa?

Työmaatekniikkaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota hinta-laatusuhteen lisäksi turvallisuuteen, energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Oikeilla valinnoilla voit optimoida näitä tavoitteita sekä samalla säästää työvaiheisiin kuluvaa aikaa, päänvaivaa ja kuluja. Kaikkein tärkeintä on tietenkin tunnistaa oma käyttötarve mahdollisimman tarkkaan, minkä jälkeen sopivimman tuotteen valinta on mahdollista.

Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin:

1. Oikeat käyttötavat lisäävät turvallisuutta

Hujan hajan ja huolimattomasti sijoiteltu työmaakalusto on aina turvallisuusriski. Parhaiten kalusto palvelee silloin, kun se on nopeasti ja helposti saatavilla ja sen käyttö on turvallista. Oikein sijoiteltuna työmaakalusto ei haittaa liikennettä tai työntekijöitä, vaan päinvastoin, kalusto ja suojausratkaisut sulautuvat osaksi työmaata ja tukevat jokaista työvaihetta. 

2. Energiatehokkaat laitteet tuovat säästöjä

Työmaan ratkaisut vaikuttavat merkittävästi kohteen kuluihin ja ympäristövaikutuksiin. Suosimalla energiatehokkaita nykyaikaisia laitteita minimoit käyttökustannukset. Panosta myös suunnitteluun, sillä työmaan arkiset käytänteet voivat joko edistää tai estää energiatehokasta työskentelyä, olipa käytössä millaiset laitteet tahansa.

3. Laatu takaa pitkän iän ja sujuvan käytön

Laadukas työmaan käyttötarpeisiin tarkoitettu kalusto kestää kulutusta, mikä mahdollistaa pitkän käyttöiän. Kun sijoittelu ja oikeat käyttötavat ovat selkeät ja niitä on helppo noudattaa, ei kalustoon myöskään kohdistu vääränlaista rasitusta, mikä voi syödä sen arvoa. Laitteidemme käyttö on helppoa ja niiden pariin kouluttaminen käy mutkattomasti.

4. Ympäristöystävällisyys lisää kokonaishyötyjä

Kun suosit energiatehokkaita laitteita, joiden käyttöikä on pitkä, teet todennäköisemmin myös ympäristön kannalta hyvän valinnan. Työmaatekniikan laitteissamme on panostettu siihen, että niiden käytöstä syntyisi mahdollisimman vähän päästöjä ja jätettä. Minimoitu kierrätyksen tarve ja ympäristövaikutukset voivat säästää aikaa ja kuluja sekä nostaa arvostusta työntekijöiden ja muiden sidosryhmien silmissä.

Haluatko apua työmaatekniikan suunnitteluun tai tuotteiden valintaan?

Tarjoamme pitkän elinkaaren kalustoamme niin suoraan työmaallesi kuin konevuokraamojen, jälleenmyyjien ja tukkureiden kautta. Tunnemme kaluston kuin omat taskumme ja laitteemme on testattu huolellisesti lukuisten käyttäjien toimesta niille tarkoitetuissa ympäristöissä.

Jos kaipaat apua tarpeeseesi sopivimman tuotteen valintaan, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Jätä meille viesti tai tarjouspyyntö, niin palaamme pian asiaan ammattilaisemme toimesta. Suunnittelupalvelumme avulla varmistat samalla vaikka kattavammatkin kokonaisratkaisut omaan projektiisi, esimerkiksi valaistuksesta ja sähköistyksestä lähtien.

Hae sopiva tuote avainsainoilla

Voit hakea alta sopivaa tuotetta esim. tehon perusteella, tai muulla vastaavalla teknisellä tiedolla.