Miksi hankkia työmaasähköt meiltä? 

Kaikki ovat tyytyväisiä, kun työmaalla työt sujuvat ilman katkoja. Meiltä saat kaapelit, keskukset ja valot työmaallesi, jotta sinä voit huoletta keskittyä oleelliseen sähköistyksen sijaan. 

Olemme alan edelläkävijöitä. Kehitimme vaihekohtaisen mittauksen, jonka avulla estät vinokuormaa ja vähennät turhia sähkökatkoja. Yleisin syy vinokuormaan on se, että sähkö ei jakaudu kolmen vaiheen kesken tasaisesti. Kun yksi vaihe kuormittuu liikaa, se aiheuttaa sulakkeen laukeamisen. Meidän mittareistamme voit seurata vaiheiden välistä kulutusta ja ennaltaehkäistä ongelmat, jos yksi vaihe on kuormittunut kahteen muuhun verrattuna.

Aktiviinen tuotekehitys tarkoittaa sitä, että saat meiltä uusimmat ajantasaisimman, kustannus- ja energiatehokkaimmat ratkaisut. Emme ole vain tavarantoimittaja, vaan kehitämme ja suunnittelemme ratkaisuja jatkuvasti paremmaksi. 

Kotimainen tuotantomme varmistaa tuotteiden korkean laadun, toimintavarmuuden ja nopean saatavuuden. Kun valmistamme tuotteet itse, jokainen komponentti on saatavilla varaosana.  

Mikäli tuotettamme ei voi valmistaa Suomessa, eurooppalainen sopimusvalmistajamme hoitaa työn tiukkojen laatukriteerien alaisena. Vuosien aikana olemme myös luoneet vahvat toimitussuhteet valmistajiin ja toimittajiin.

Tuotteiden ja komponenttien ensiluokkaisuus sekä saatavuus on meille kunnia-asia. Valvomme laatua läpi tuotantoketjun ja testaamme jokaisen tuotteemme tarkasti ennen toimitusta. Näin voimme varmistaa sen, että saat pitkäikäiset ja tarkoitukseen parhaiten sopivat ratkaisut. 

Luonnollisesti kaikilla tuotteillamme on vaaditut standardit, turvaluokitukset sekä CE-merkinnät kunnossa.


Tarvitsetko sähköä työmaallesi? Näin asia järjestyy

  1. Tunnetko jo tuotteemme ja tiedät, mitä tarvitset? Valitse haluamasi tuotteet suoraan tarjouspyyntökoriin ja palaamme pian tarjouksen kera.
  2. Tarvitsetko neuvoja tuotteiden valinnassa tai haluat kysyä niistä lisää? Ota yhteyttä. Me autamme sinua valitsemaan juuri sopivat tuotteet työmaallesi.
  3. Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, saat meiltä pitävän toimitusaika-arvion.
  4. Lähetämme tuotteet työmaallesi.
  5. Voit aina kysyä lisää, jos haluat apua tuotteidemme käytössä tai asennuksessa.

Asiakaskokemuksia työmaasähköstä


Olemme toimittaneet työmaa-aikaista sähköä Suomen suurimmille työmaille kohteena mm.:
– sairaalat
– koulut
– kerrostalotyömaat
– telakat.

Toimitamme ratkaisut yhteistyössä konevuokraamojen kanssa. Jos tarvitset kalustoa pidempään projektiin, voit ostaa kaluston meiltä suoraan.

“Halusimme kumppanin, jolta saamme kaiken. Kriteerinä oli myös energiatehokkuus. He tarjosivat parhaan kokonaisratkaisun.”

– Jouko Salonen, Hartela Oy

”Työmaasähköistykseen erikoistuneessa tiimissä kiteytyy valtava määrä valaistus- ja sähköistysalan vankkaa osaamista. Keskinäinen luottamus on ansaittu edellisissä projekteissa ja henkilökemiat pelaavat.”

– Matti Julin, SRV

“Heidän osaamisensa, palvelunsa ja tuotteensa vastaavat erinomaisesti suurten ja keskisuurten työmaiden tarpeisiin. Etenkin sellaisiin kohteisiin, joissa tavaraa ja tekniikkaa sekä työmaa-aikaisia siirtoja, purkuja ja uudelleen asennuksia on paljon. Meille kannattavinta oli ostaa pitkäikäiset tuotteet suoraan itselle ja käyttää niitä taas seuraavalla työmaalla.”

– Jouko Salonen, Hartela Oy

“Minun mielestäni parasta TSR-ELSITEn tuotteissa on ollut niiden toimivuus ja luotettavuus.”

– Marko Heinonen, Renta

Vaihemittaus ehkäisee sähkökatkoja 

Onko työmaallasi turhia sulakkeiden laukeamisia tai laitteiden käyttökatkoksia?

Syynä voi olla sähköverkon epätasainen kuormitus eli vinokuormitus. Vinokuorma syntyy, jos kuormitus jakaantuu epätasaisesti kolmivaiheisessa järjestelmässä.

Voit ehkäistä vinokuormaa oikein suunnitellulla työmaasähköistyksellä, jossa tasainen kuormitus huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa. 

Avullamme työmaasi sähköistys toimii ongelmitta. Saat meiltä työmaakeskukset vaihekohtaisilla virtamittauksilla, jotka seuraavat eri vaiheiden kulutusta ja näyttävät merkkivaloin, kun eri vaiheisiin tulee virtaa.

Katso videolta lisää! 

Kaipaatko apua työmaasähköistykseen? Ota yhteyttä ja palaamme pian asiaan!

Hae sopivaa tuotetta avainsanoilla

Voit hakea esim. keskusta tai kaapelia nimellisvirran mukaan tai muulla vastaavalla teknisellä tiedolla.