Miksi hankkia työmaalämmityskalusto meiltä?

Kun työmaalämmitys on kunnossa, on työskentely mukavaa ja tehokasta myös Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Lisäksi oikea lämpötila luo optimaalisen ympäristön rakenteiden kuivumiselle ja rakennusmateriaalien, kuten betonin kovettumiselle.

Meiltä saat sekä sähkökäyttöiset että vesikiertoiset ratkaisut työmaalämmitykseen. Kaikki lämmitystuotteemme on suunniteltu siitä lähtökohdasta, että ne ovat kestäviä, varmatoimisia ja helposti huollettavissa. Lämmittimiin sopivat vakiomalliset suodattimet ja niihin on varaosia hyvin saatavilla.

Meille on kunnia-asia, että tuotteemme ovat laadukkuutensa ja huollettavuutensa ansiosta pitkäikäisiä ja palvelevat käyttäjiään tehokkaasti koko elinkaarensa ajan. Emme ole vain tavarantoimittaja, vaan kehitämme ja suunnittelemme lämmitysratkaisujamme aktiivisesti paremmiksi asiakkaidemme tarpeita kuunnellen.

Kotimainen tuotantomme varmistaa lämmittimien nopean saatavuuden ja korkean laadun. Valvomme laatua läpi tuotantoketjun ja testaamme jokaisen tuotteemme tarkasti ennen toimitusta. Näin voimme varmistaa sen, että saat kestävät ja tarkoitukseen parhaiten sopivat ratkaisut. 

Luonnollisesti kaikilla tuotteillamme on vaaditut standardit, turvaluokitukset sekä CE-merkinnät kunnossa.

Vesikiertoinen työmaalämmitys säästää energiaa

Vesikiertoinen työmaalämmitys on järjestelmäkokonaisuus, joka koostuu kaukolämpöverkkoon kytkettävästä lämmönvaihtimesta ja varsinaisista lämmittimistä. Lämmönvaihtimella kaukolämpöverkon lämpö siirretään vesikiertoisten lämmittimien avulla puhallettavaksi työmaalle.

Vesikiertoinen lämmitys sopii etenkin suurempiin työmaakohteisiin, sillä se säästää sähkölämmitykseen verrattuna energiaa. Ainoa vaatimus on työmaan sijainti kaukolämpöverkon läheisyydessä.

Toimitamme vesikiertoisia työmaalämmitysratkaisuja yhteistyössä konevuokraamojen kanssa. Jos tarvitset kalustoa pidempään projektiin, voit ostaa laitteet myös suoraan meiltä.

Sähkökäyttöisellä rakennuslämmittimellä lämpöä vaivattomasti

Työmaalämmitys sähkökäyttöisillä lämmittimillä on yksinkertaista; kytke vain virtajohto seinään ja työskentelyolosuhteet ovat optimaaliset nopeammin kuin huomaatkaan.

Sähkökäyttöiset rakennuslämmittimet sopivat hyvin hieman pienempiin työmaakohteisiin, joissa väliaikaisen lämmityksen tarve ei ole pitkäaikainen eikä mahdollisuutta kytkeä vesikiertoista lämmitystä kaukolämpöverkkoon ole.Epäröitkö, minkä kokoinen sähkölämmitin sopii työmaallesi tai tarvitaanko useampia laitteita? Ota yhteyttä tai chattaa, niin etsitään yhdessä kohteeseesi sopiva ratkaisu!

Roudansulatusmatot ja muut työmaan lämmitystuotteet

Valikoimastamme löydät myös kätevät roudansulatusmatot, betonilämpömittarit ja lämpötila-anturit.

Kevyt ja kestävä roudansulatusmatto sopii muun muassa maaperän ja hiekan sekä vesi- ja viemäriputken sulatukseen, sekä muuraustöiden, kaapelikelojen, työkoneiden ja öljysäiliöiden lämmittämiseen.

Tarvitsetko lämmitystä työmaallesi? Näin asia järjestyy:

  1. Tunnetko jo tuotteemme ja tiedät, mitä tarvitset? Valitse haluamasi tuotteet suoraan tarjouspyyntökoriin, lähetä tarjouspyyntö ja palaamme pian tarjouksen kera.
  2. Tarvitsetko neuvoja tuotteiden valinnassa tai haluat kysyä niistä lisää? Ota yhteyttä. Me autamme sinua valitsemaan sopivat ratkaisut työmaalämmitykseen.
  3. Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, saat meiltä pitävän toimitusaika-arvion.
  4. Lähetämme tuotteet valitsemaasi toimituspaikkaan.
  5. Voit aina kysyä lisää, jos haluat apua tuotteidemme käytössä tai asennuksessa.

Kokemuksia: työmaalämmitystä monenlaisiin tarpeisiin

Olemme toimittaneet lämmitysratkaisuja Suomen suurimmille työmaille kohteena muun muassa:

  • sairaalat
  • koulut
  • kerrostalotyömaat
  • telakat.

Toimitamme työmaalämmitysratkaisuja yhteistyössä konevuokraamojen kanssa. Jos tarvitset kalustoa pidempään projektiin, voit ostaa laitteet myös suoraan meiltä.

Renta konevuokraamo: Vuokraamolle tärkeintä on tuotteiden toimivuus ja luotettavuus

”TSR:n asiakaspalvelu on ollut hyvää. Muutamassa kohtaa he ovat kuunnelleet meitä jopa sillä tavalla, että kun olemme pyytäneet tiettyä tuotetta, he ovat tulleet tänne paikan päälle esittelemään erilaisia vaihtoehtoja, jotta löytäisimme meille parhaan ratkaisun. Tuotteita on joskus jopa hieman muutettu, jotta se olisi toivomamme. Ei myyty vain sitä yhtä tuotetta – että meillä on nyt tätä ja muuta ei saa.”

Lue koko tarina >>

Hae sopiva tuote avainsainoilla

Voit hakea alta sopivaa tuotetta esim. tehon perusteella, tai muulla vastaavalla teknisellä tiedolla.