TSR-PROLED PLUS 3000

Tuotetunnus (SKU): 60007020

TSR-PROLED PLUS 3000

3000 lumenin valotehon tuottava Proled Plus led-valonheitin soveltuu käytettäväksi työmaalla esim. maalarin lisävalona 2,5 m jalustaan kiinnitettynä. Reilun kilon painoisella valaisimella voi myös valaista kylttejä, sisäänkäyntejä ja muita pienehköjä alueita. Valon avautumiskulma on 120° eli valo avautuu laajalle alueelle antaen tasaisen valaistuksen.

Sisä- ja ulkokäyttöön soveltuva valaisin syttyy välittömästi palamaan kirkkaasti myös pakkasessa, joten se soveltuu hyvin myös liiketunnistimen kanssa käytettäväksi. Proled Plus valonheittimet eivät tuota lankaan UV- tai IR-säteilyä eivätkä ne sisällä lainkaan elohopeaa tai muita vaarallisia aineita.

Proled Plus led-valaisimessa on säädettävä taittuva sanka, josta valaisin saadaan kiinnitettyä kattoon, seinään, jalustaan tai muuhun pintaan. Valaisimessa on 3m liitosjohto, jonka päässä on pistotulppa.

Valaisimen runko on valmistettu kestävästä painevaletusta alumiinista ja 5 mm karkaistusta lasista. Tarvittaessa lasia ja sen kiinnitysklipsejä on saatavilla varaosana kuten myös liitosjohtoa. Komponentteina valaisimessa on käytetty tunnettujen merkkien korkealaatuisia osia kuten Philipsin Lumileds diodeja ja Meanwellin drivereitä. Näiden komponenttien ansiosta Proled Plus valaisimet ovat korkeaan laatuunsa nähden erittäin kustannustehokkaita.

Laadun takeeksi myönnämme Proled Plus valaisimille 5 vuoden takuun.

Tuotetunnus (SKU): 60007020 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Lataa tuotekortti (PDF)

Tekniset tiedot

Teho

20W

Valonlähde

SMD Philips LED

Paino

1,2kg

Liitosjohto

3,0m (schuko)

Valokulma

120°

Värilämpötila

5000K

Valoteho

3.000lm

Suojausluokka

IP44

Käyttöikä

50.000h

Värintoistoluokka

Ra>78

Tuotteen mitat (PxKxL)

40 x 220 x 175 mm

Saatat myös pitää...

Liittyvät tuotteet