FINNBUILD

Lunasta ilmainen pääsylippusi

Olemme paikalla ison tiimin voimin eli pääset juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa työmaan sähköistykseen, lämmitykseen ja valaistukseen liittyen. Paikalla on myös generaattoreiden ja varavoiman ammattilaiset kertomassa ratkaisuista niin työmaille, maatalouteen kuin kiinteistöille. Löydät meidät 7-hallista osastolta 7 F 128.

Rekisteröidy ja lataa ilmainen sisäänpääsylippusi täältä!

Uutuuksia ja päivitettyjä klassikoita

 

Tuomme yli 150 m2 osastolle laajan kattauksen työmaan elämää helpottaa kalustoa. Punaisena lankana kaikessa on energiatehokkuus, pitkä elinkaari ja työmaan kovan käsittelyn kestävä rakenne. Kasvavat energiakustannukset nostavat energiatehokkuuden taas uuteen arvoon.

Työmaalämmitys

Mekaanisesti kestäviä lämmittimiä työmaan lämmitykseen. Olosuhdehallinnan kannalta oleellinen lämmitys voidaan toteuttaa useilla eri tavoilla. Meillä on messuilla esillä sekä vesikiertoisen lämmityksen että sähkölämmityksen kalustoa. Tule tutustumaan ja kuulemaan eri ratkaisuista.

Voit myös tutustua lämmityskalustoomme jo ennakkoon täältä.

Työmaavalaistus

Valaistusosaston uutuus on akkukäyttöinen Luxtower C23B valomasto. 3000m2 alueen 8m korkeudesta valaisevat LED-heittimet toimivat akuilla 36 tuntia ja täysin äänettömästi. Päästöttömiä valomastoja voidaan käyttää turvallisesti myös sisätiloissa.

Työmaasähköistys

Työmaakeskukset ovat uudistuneet ja se helpottaa päivittäistä työtä työmaalla. Vaihekohtainen mittari näyttää kunkin vaiheen kulutuksen ja jännitteen, joten mahdollisiin vinokuormiin voidaan puuttua ennen kuin ne aiheuttavat sähkökatkoja ja toimintojen pysähtymisen.

Tutustu vaihemittauksella varustettuihin ja perusmallisiin keskuksiimme täällä!

Generaattorit

Tule tutustumaan kompakteihin ja hiljaisiin invertterigeneraattoreihin, joiden tuottamalla puhtaalla siniaaltosähköllä voi huoletta ladata niin tietokoneet kuin muutkin herkät laitteet työmaan koneista puhumattakaan. Perässä vedettävät matkalaukkumalliset Endress Silent Line generaattorit saadaan nopeasti toimitukseen suoraan Suomen varastoiltamme. Endress generaattorit valmistetaan Saksassa laatumoottoreilla varustettuna.

Anna generaattoribottimme auttaa sopivan generaattorin valinnassa täällä!

Osastollamme pääset tutustumaan miten Gravity Joe toimii

Osallistu messukilpailuun

 

Yksi onnekas messukävijä voittaa Endress 3000i Silent Line generaattorin ja pääsee nauttimaan varmasta sähköntuotannosta läpi sähkön hintapiikkien ja saatavuuden vaihtelun.

Keskiviikkona juhlitaan

Osastollamme ollaan keskiviikkona klo 17-19 tavallistakin rennommin After Work hengessä ja jatketaan klo 19.00 eteenpäin koko messujen yhteisillä FinnBileillä ja Raskasta Iskelmää konsertilla. Tule nauttimaan kanssamme lasillinen ja vaihtamaan kuulumisia.

Voit halutessasi olla yhteydessä ja varata meille ajan etukäteen

Mikael Niittymäki

Vienti- ja sopimusasiakkaat
Myyntijohtaja
mikael.niittymaki@tsr-elsite.fi
+358 44 554 6577

Marko Palkén

Jälleenmyyjät
marko.palken@tsr-elsite.fi
+358 44 240 4560

Jesse Pihajoki

Myynti
Operatiivinen johtaja
jesse.pihajoki@tsr-elsite.fi
+358 44 983 4392

Joona Fahlström

Projektimyynti,
Aluepäällikkö PK seutu
joona.fahlstrom@tsr-elsite.fi
+358 400 324 844

Ville Viitanen

Myyntipäällikkö, Pirkanmaan
ville.viitanen@tsr-elsite.fi
+358 40 060 6664

Toni Raivo

Myynti
Toimitusjohtaja
toni.raivo@tsr-elsite.fi
+358 400 533 040

Kati van Heerden

Myynti
Markkinointijohtaja
kati.vanheerden@tsr-elsite.fi
+358 50 577 6367

Janne Säkkinen

Aluepäällikkö Pohjois- ja Keski-Suomi,
generaattorit
janne.sakkinen@tsr-elsite.fi
+358 40 681 9627

Nähdään messuilla!