Tampereen tornihotelli

Työmaalla käytetään edistyksellistä led-valaistusta. Energia on tiukalla ja MBerg valaisimien asennuksen jälkeen huomasimme heti pudotuksen sähkön kulutuksessa. MBerg valaisimien valon väri on hyvä. MBerg valaisimet ovat nykyaikaa.

Tampereen tornihotellin työmaa on ensimmäinen Suomessa kokonaan led-valaistuksella toteutettu. Yleisvalaistuksen lisäksi myös turvavalaistus on toteutettu LEDa valaisimilla.

”Tampereen tornihotellin työmaan sähköistys on hoidettu todella esimerkillisesti. Tämä oli pitkään aikaan ensimmäinen työmaa, jossa kaikki työmaasähköistysasennukset oli hoidettu just niin kuin pitää. 38 vuoden aikana olen nähnyt monenlaista, mutta täällä ei ollut mitään huomautettavaa” kertoo SRV:n Tornihotelli työmaan sähkövalvoja Antti Salonen.

”Työmaalla käytetään edistyksellistä led-valaistusta. Energia on tiukalla ja LEDa valaisimien asennuksen jälkeen huomasimme heti pudotuksen sähkön kulutuksessa. LEDa valaisimien valon väri on hyvä. LEDa valaisimet ovat nykyaikaa”, jatkaa Salonen työmaan valaistuksesta.

Antti Salonen, Tornihotelli sähkövalvoja