TSR-ELSITE HELSINGIN NOUTOPISTE SULKEUTUU 15.1.2024

TSR-ELSITE Oy sulkee Helsingin Konalan noutopisteensä 15.1.2024. Tämä päätös voi mahdollisesti vaikuttaa toimintaanne, ja siksi haluamme varmistaa, että olette tietoisia muutoksesta.

Kaikki tilaukset toimitetaan jatkossa Turusta. Pyrimme varmistamaan, että päivittäin ennen klo 12 saapuneet tilaukset ovat perillä pääkaupunkiseudulla seuraavana arkipäivänä.

Helsingissä sijainnut huoltopiste siirtyy myös Turkuun. Huolto- ja varaosa-asioissa suosittelemme aloittamaan huoltolomakkeen täyttämisellä. Me otamme tämän jälkeen teihin yhteyttä ja sovimme jatkotoimenpiteistä.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja pyrimme tekemään siirtymästä mahdollisimman sujuvan teille. Tavoitteenamme on jatkossakin olla nopeasti toimiva ja luotettava kumppaninne työmaan sähköistys-, valaistus ja lämmityskaluston toimittajana.

Muutos liittyy osana vuonna 2023 käynnistynyttä tehostamisohjelmaamme, jonka myötä keskitämme Suomen varastomme Turkuun. Tiedotamme Helsingin uuden myyntikonttorin sijainnista tammikuun aikana. Helsingissä teitä palvelee jatkossakin tutut myyjämme Joona Fahlström ja Petri Virta sekä talouspäällikkömme Tiina Salokangas. Kiitämme yhteistyöstänne jatkossakin.