TSR-PROLED PLUS 38.000lm LED-valonheitin

Tuotetunnus (SKU): 607010003

TSR-PROLED PLUS 38.000lm LED-valonheitin

38.000 lumenin valotehon tuottava Proled Plus led-valonheitin soveltuu käytettäväksi työmaalla esim. 10m tai 15m valaisinmastoon, seinään, kattoon, pylvääseen tai nosturiin kiinnitettynä. Kompaktilla 200 watin valaisimella voi valaista laajempia ulko- ja sisäalueita. Valon avautumiskulma on 120° eli valo avautuu laajalle alueelle antaen tasaisen valaistuksen.

Sisä- ja ulkokäyttöön soveltuva valaisin syttyy välittömästi palamaan kirkkaasti myös pakkasessa, joten se soveltuu hyvin myös liiketunnistimen kanssa käytettäväksi. Proled Plus valonheittimet eivät tuota lankaan UV- tai IR-säteilyä eivätkä ne sisällä lainkaan elohopeaa tai muita vaarallisia aineita.

Proled Plus led-valaisimessa on säädettävä taittuva sanka, josta valaisin saadaan kiinnitettyä kattoon, seinään, jalustaan tai muuhun pintaan. Valaisimessa on 5m liitosjohto, jonka päässä on pistotulppa.

Valaisimen runko on valmistettu kestävästä painevaletusta alumiinista ja 5 mm karkaistusta lasista. Tarvittaessa laseja ja liitosjohtoja on saatavilla varaosana. Komponentteina valaisimessa on käytetty tunnettujen merkkien korkealaatuisia osia kuten Philipsin Lumileds diodeja ja Meanwellin drivereitä. Näiden komponenttien ansiosta Proled Plus valaisimet ovat korkeaan laatuunsa nähden erittäin kustannustehokkaita.

Laadun takeeksi myönnämme Proled Plus valaisimille 5 vuoden takuun.

Tuotetunnus (SKU): 607010003 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Lataa tuotekortti (PDF)

Tekniset tiedot

Valoteho

38.000 lm

Valonlähde

SDM Philips LED

Liitosjohto

5m shuko

Valon avautumiskulma

120°

Valon värilämpötila

5000 K

Suojausluokka

Käyttöikä

50 000 h