TSR-PROLED PLUS 9500lm

Tuotetunnus (SKU): 607010001

TSR-PROLED PLUS 9500lm

9500 lumenin valotehon tuottava uusi Proled Plus led-valonheitin soveltuu käytettäväksi työmaalla esim. 2,5 m jalustaan tai 5m valaisinmastoon kiinnitettynä. Kevyellä ja pienikokoisella valaisimella voi valaista alueita, kylttejä, sisäänkäyntejä ja muita sisä- ja ulkotiloja. Valon avautumiskulma on 120° eli valo avautuu laajalle alueelle antaen tasaisen valaistuksen.

Sisä- ja ulkokäyttöön soveltuva valaisin syttyy välittömästi palamaan kirkkaasti myös pakkasessa, joten se soveltuu hyvin myös liiketunnistimen kanssa käytettäväksi. Proled Plus valonheittimet eivät tuota lankaan UV- tai IR-säteilyä eivätkä ne sisällä lainkaan elohopeaa tai muita vaarallisia aineita.

Proled Plus led-valaisimessa on säädettävä taittuva sanka, josta valaisin saadaan kiinnitettyä kattoon, seinään, jalustaan tai muuhun pintaan. Valaisimessa on 3m liitosjohto, jonka päässä on pistotulppa.

Valaisimen runko on valmistettu kestävästä painevaletusta alumiinista ja 5 mm karkaistusta lasista. Tarvittaessa lasi on saatavilla varaosana kuten myös liitosjohto. Komponentteina valaisimessa on käytetty tunnettujen merkkien korkealaatuisia osia kuten Philipsin Lumileds diodeja ja Meanwellin drivereitä. Näiden komponenttien ansiosta Proled Plus valaisimet ovat korkeaan laatuunsa nähden erittäin kustannustehokkaita.

Laadun takeeksi myönnämme Proled Plus valaisimille 5 vuoden takuun.

Tuotetunnus (SKU): 607010001 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Lataa tuotekortti (PDF)

Tekniset tiedot

Valoteho

9500 lm

Valonlähde

SDM Philips LED

Liitosjohto

3m (shuko)

Valon avautumiskulma

120°

Valon värilämpötila

5000 K

Suojausluokka

Käyttöikä

50 000 h