Vesikiertoinen lämmitin TSR WH15

Tuotetunnus (SKU): 1030601015

Vesikiertoinen lämmitin TSR WH15

TSR WH15 lämmitin on tehokas lämmitysratkaisu työmaa- ja teollisuuskäyttöön. Tämä pienikokoinen puhallin on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa lämmitystä ja soveltuu erinomaisesti jopa 300m2 alueelle.

Lämmitin on varustettu kolmella kiinteällä ilmasuuttimella, jotka takaavat lämpimän ilman tasaisen jakautumisen ympäristöön. TSR WH15 liitetään kätevästi kaukolämpöverkkoon lämmönvaihtimen avulla, mikä tekee siitä energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen ratkaisun lämmitystarpeisiin.

Kevytrakenteinen ja korroosionkestävä TSR WH15-lämmitin on valmistettu laadukkaasta jauhemaalatusta sinkitystä teräksestä, mikä varmistaa kestävyyden vaativissa olosuhteissa. Käyttäjien tarpeet on otettu huomioon suunnittelussa, kuten yksinkertainen huollettavuus ja vakiomalliset suodattimet, jotka tekevät ylläpidosta helppoa.

Lämmitintä ohjataan varmatoimisella manuaalisella käyttöliittymällä, mikä lisää käyttömukavuutta ilman monimutkaisia säätöjä. TSR WH-puhaltimet valmistetaan Suomessa, mikä takaa niiden laadun ja luotettavuuden. Lisäksi varaosien saatavuus on erinomainen, mikä varmistaa pitkän käyttöiän ja mahdollistaa vaivattoman ylläpidon.

Tuotetunnus (SKU): 1030601015 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Lataa tuotekortti (PDF)

Tekniset tiedot

Jännite

230 V

Nimellisvirta

1,4 A

Lämmitysteho

15 kW

Ilmavirta

800 m3/h

Äänitaso

60 dB (A)

Paino

33,5 kg

Mitat (K x L x P)

600 x 395 x 445 mm

Suojausluokka

IP44

Liittimet

2 x Camlock 25mm

Saatat myös pitää...

Liittyvät tuotteet