Sähkölämmitin TSR-EH18

Tuotetunnus (SKU): 1030601018

Sähkölämmitin TSR-EH18

Monipuolinen ja tehokas TSR-EH18 sähkölämmitin tarjoaa erinomaisen ratkaisun työmaan lämmitystarpeisiin. Erityisesti uudisrakennus- ja saneeraustyömaille suunniteltu TSR-EH18-lämmitin yhdistää käytännöllisyyden ja kestävyyden.

Tämä kevytrakenteinen ja korroosionkestävä lämmitin on valmistettu jauhemaalatusta sinkitystä teräksestä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan väliaikaisiin tarpeisiin. Käyttäjien toiveet on otettu tarkasti huomioon suunnittelussa, kuten yksinkertainen huollettavuus ja vakiomalliset suodattimet, jotka tekevät lämmittimen ylläpidosta vaivatonta.

Lämmitin varustetaan ilmanjakajalla, joka voi olla joko metallinen tai tekstiilistä valmistettu, tarpeen mukaan. Ilmanjakaja mahdollistaa lämmön tehokkaan jakamisen ympäri työskentelyaluetta.

Varmatoiminen manuaalinen käyttöliittymä tekee lämmittimen käytöstä helppoa ja yksikertaista. Lämmittimessä on pyörät, kahvat ja nostosilmukat turvalliseen liikutteluun työmaalla. Laadukkaat ja luotettavat TSR EH -lämmittimet valmistetaan Suomessa. Helposti saatavilla olevat varaosat varmistavat pitkän käyttöiän ja vaivattoman ylläpidon.

Tuotetunnus (SKU): 1030601018 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
Lataa tuotekortti (PDF)

Tekniset tiedot

Jännite

400V/32A

Nimellisvirta

25 A

Lämmitysteho

18 kW

Tehovaihtoehdot

9/18 kW

Äänitaso

65 dB (A)

Suojausluokka

IP44

Ilmavirta

2300 m3

Paino

70 kg

Mitat (L x K x P)

58 x 97 x 69 cm

Saatat myös pitää...

Liittyvät tuotteet