MBERG® TYÖMAAVALAISIMET KOVAAN KÄYTTÖÖN

Laske säästösi kustannuslaskurilla!

MBerg- ja Worklite valaisimet kestävät iskuja, tärinää ja korkeita pudotuksia. Työmaavalaisimet on alusta lähtien suunniteltu ja valmistettu rakennustyömaiden koviin oloihin. Kiireisellä työmaalla voi sattua vahinkoja, mutta MBerg ja Worklite valaisimet eivät iskuista ja pudotuksista pahastu. Valaisimet ovat turvallisia käyttää kaikenlaisilla työmailla sisällä ja ulkona. Valo syttyy nopeasti ja palaa pakkasellakin kirkkaasti.
MBerg työmaavalaisimen sydän on LED-moduuli, joka on valmistettu kevyistä ja pienistä komponenteista, jotka eivät repeä iskunkaan voimasta. Valaisimessa ei ole lainkaan helposti särkyviä osia, kuten lasia. Pitkäikäinen LED-moduuli ei vaadi huoltoa tai vaihtoa pitkänkään projektin aikana, joten ainoa huoltotoimenpide työmaavalaisimille on kuvun suojaaminen maaliroiskeilta tarkoitukseen valmistetulla suojapussilla. Työmaavalaisimet siirretään projektin päätyttyä suoraan seuraavalle työmaalle pelkällä suojapussin vaihdolla. Valaisimet palvelevat projektista toiseen useiden vuosien ajan.
Työmaavalaistuksen tulee olla kaikkialla tasainen eikä se saa häikäistä työntekijää. Näin laadukas valaistus lisää työntekijöidesi turvallisuutta ja parantaa työtehoa. MBerg ja Worklite valaisimilla luot työmaalle varjottoman ja turvallisen yleisvalaistuksen. Turvavalaisimet varmistavat huolettoman liikkumisen työmaalla myös sähkökatkon aikana. MBerg ja Worklite valaisimet eivät kuumene tai aiheuta paloriskiä edes pudotessaan tai kaatuessaan.
MBerg ja Worklite valaisimien muoto mahdollistaa niiden pinoamisen päällekkäin kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi. Konevuokraamo näkee yhdellä silmäyksellä, ovatko kaikki vuokratut valaisimet palautuneet takaisin. Valaisimet kulkevat työmaalle turvallisesti lukittavassa valohäkissä, joka ei tuo työmaalle lainkaan pakkausjätettä. Valaisimet voidaan pinota näppärästi myös kuormalavalle.
Innovatiivisen LED-moduulin ansiosta työmaavalaisimiemme energiankulutus on jopa 70 % loisteputkivalaisimia pienempi. Useasta pienestä led-komponentista valmistettu moduuli on myös pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Energiansäästön lisäksi saat säästöä huoltovapaudesta sekä valaistukseen tarvittavien kaapeleiden pienemmistä poikkipinta-aloista ja pienemmistä keskuksista.

Tasainen valaistus työmaalle hyvällä suunnittelulla ja laadukkailla valaisimilla

Varjottoman ja turvallisen valaistuksen luomiseksi työmaalle suosittelemme MBerg valaisimien asennusta tasaisesti 6 metrin välein ja korkeintaan 6m korkeuteen. Valmu-muuntajien avulla valaistus voidaan ajastaa syttymään ja sammumaan työmaan aikataulujen mukaisesti. Asennukseen on tarjolla hyviä kiinnitysratkaisuja, joiden avulla sekä valaisimet että kaapelit saadaan pidettyä siististi ja turvallisesti poissa työntekijöiden tieltä.

Autamme mielellämme suunnitelman tekemisessä!

Erityisesti suuremmille työmaille suosittelemme valaistusuunnitelman laatimista. Suunnitelmissa otetaan huomioon koko työmaa-alue. Valaisimet, valomastot, valonauhat ja valonheittimet sijoitetaan optimaalisesti ja turvallisesti valaisemaan koko työmaata.

  Lataa maksuton valaistusopas nyt!
  Työmaavalaistuksen vaatimukset
  Ratkaisuja eri tilojen valaistukseen
  Työmaavalaistuksen asennus
  MBerg työmaavalaistuksen valinta

  KATSO MBERG®-VALAISTUKSEN REFERENSSIKOHTEET

  Olemme vastanneet lukuisten tunnetuimpien työmaiden suunnittelusta, valaisemisesta ja sähköistyksestä ympäri Suomen. Katso lisää MBerg-valaistukseen luottavia asiakaitamme.

  Saksalainen laivajätti luottaa suomalaiseen laatuun
  Jättimäinen Triplan työmaa Helsingin Pasilassa
  Uusi Lasten Sairaala, 2017

  ENSIMMÄISET TODELLA KESTÄVÄT TYÖMAAVALAISIMET

  Pudotusvideo osoittaa, että MBerg ja Worklite valaisimet kestävät pudotukset jopa kymmenien metrien korkeudesta. Valaisimen putoaminen tai siihen kohdistuva isku ei pimennä valaisinta.