Värväämö Työmaapalvelut Oy on ostanut TSR-ELSITE Oy:n asennusliiketoiminnan

Tiedote 4.3.2022

TSR-ELSITE Oy selkeyttää toimintojaan ja antaa ammattitaitoiselle asennustiimilleen mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä uuden omistajan, Värväämö Työmaapalvelut Oy:n kanssa. ”Asennusliiketoiminnan ja siinä olevan potentiaalin kehittäminen ei ole kasvustrategiamme ytimessä”, valottaa TSR-ELSITE Oy:n toimitusjohtaja Toni Raivo ratkaisun taustoja. ”Asennuspalvelut ovat olleet tärkeä osa toimintaamme, mutta näemme, että toisaalla sillä on paremmat mahdollisuudet kasvuun”, hän jatkaa. Työmaan sähköistys-, valaistus- ja lämmityskaluston toimittaja TSR-ELSITE Oy keskittyy jatkossa ydinliiketoimintaansa eli kaluston valmistukseen ja maahantuontiin, sekä tähtää voimakkaaseen kasvuun kansainvälisillä markkinoilla.

”Toimitamme jo nykyisellään mm. siivouspalveluita työmaille ja asennuspalvelut ovat askel kohti tavoitettamme olla työmaiden kokonaisvaltainen palvelutarjoaja” iloitsee Värväämön emoyhtiön Citywork-konsernin toimitusjohtaja Ville Kulmala. TSR-ELSITEn asennustiimistä tulee kiinteä ja olennainen osa Värväämön brändiä ja palveluvalikoimaa. Jatkossa asennustoiminta palvelee Värväämön Työmaapalveluissa, täydentäen ja tarjoten yhä parempaa kokonaispalvelua työmaiden logistiikan ja työmaatekniikan kokonaistoimituksiin. ”Värväämö Työmaapalvelut on voimakkaasti kasvava palvelukokonaisuus, jossa tämän kaltainen asennustoiminnan ja sähköistyspalveluiden lisäys mahdollistaa entistä vahvempaa kasvua jatkossa”, kertoo Värväämön liiketoimintajohtaja Tomi Käiväräinen. Värväämö Työmaapalvelut tarjoaa jatkossa työmaiden käyttöön palvelupaketin, jossa tuotetaan työmaille mm. sähköistys, valaistus, logistiikka, siivous ja suojauspalvelut.

Kaikki käynnissä olevat TSR-ELSITEn asennustiimin asennustyöt jatkuvat ennallaan. Nyt omistajaa vaihtanut asennustiimi hoitaa parhaillaan mm. HUS:n Silta-sairaalan työmaa-aikaisen sähkö- ja valaistusverkon asennus-, purku- ja ylläpitotöitä. Tiimi on aiemmin hoitanut mm. Siltasairaalan Uuden Lastensairaalan, Tampereen Torni-hotellin ja Jorvin sairaalan työmaasähköistyksen ja siihen liittyvän suunnittelun kokonaisuudessaan. Vuosikymmenien asennustoiminnan kokemuksella palveluita johtava Timo Lamberg siirtyy liiketoimintakaupassa asentajien mukana Värväämö Työmaapalveluihin johtajaksi. ”Tämä asennustoiminta on minulle kuin oma lapsi, odotan suurella innolla kun pääsemme taas yhdessä asiakkaiden kanssa kehittämään uutta ja jotain suurta” sanoo Lamberg.

TSR-ELSITE ja Värväämö tekevät jatkossa tiivistä yhteistyötä, jossa TSR-ELSITEn kaluston asennukselle on mahdollista tilata ammattitaitoinen ja kaluston hyvin tunteva Värväämön asennustiimi. Vastaavasti Värväämön asennuspalvelut voi jatkossakin myydä ja toimittaa TSR-ELSITEn kalustoa työmaille. 

Lisätietoja antavat:

Ville Kulmala, Cityworks Oy p. 040 099 2577
ville.kulmala@cityworks.fi

Toni Raivo, TSR-ELSITE Oy p. 040 833 1557
toni.raivo@tsr-elsite.fi