Yhteistyö SRV:n kanssa

SRV Rakennus Oy:n työmaapäällikkö Juha Fomin teki ensimmäistä kertaa yhteistyötä TSR Groupin kanssa viitisen vuotta sitten. Hienointa Fominin mielestä yhteistyössä on se, että TSR:lta saa hyvää palvelua, erikoisosaamista ja he ovat myös valmiita räätälöimään tuotteita SRV:n tarpeisiin. 

SRV Rakennus Oy rakensi Suomen suurinta broilerijalostamoa Rauman Lakarin teollisuusalueelle. Pinta-alaa sillä on 25 000 m² ja rakentamiseen vierähtää yhteensä 1,5 vuotta. Kohteeseen hankittiin Turun Sähkö- ja Rakennustukulta toista sataa valaisinta ja niiden lisäksi TSR-Tukku on toimittanut sinne keskuksia. 

– Pyysimme tarjouksia muualtakin, mutta heiltä saimme sopivaan hintaan hyvän tuotteen, ja he olivat myös valmiita muokkaamaan tuotetta tarpeisiimme sopivaksi. Saimme sieltä siis paremman tuotteen kuin muilta, SRV Rakennus Oy:n työmaapäällikkö Juha Fomin kertoo. 

Valaisimiin muokattiin suoraan metallipintaan tarttuva magneettikiinnitys. 

– Kohteessa oli paljon valmista metallipintaa, johon on vaikea kiinnittää mitään. Siksi halusimme valaisimiin magneettikiinnityksen ja Turun Turun Sähkö- ja Rakennustukku oli niitä valmis modifioimaan. Se meni todella hienosti, Fomin kiittelee. 

”Turun Sähkö- ja Rakennustukku vastaa aina työmaan huutoon” 

Erikoisosaaminen ja palvelu ovatkin tärkeimpiä syitä, miksi Fomin on käyttänyt Turun Sähkö- ja Rakennustukun tuotteita jo useammassa kohteessa viimeisten viiden vuoden aikana. 

– Sieltä on aina vastattu työmaan huutoon. Aina kun olemme jotain tarvinneet, se on saatu. Jos olemme vaikka tarvinneet keskuksiin aikakellokoneistoja, joilla sähköt menevät automaattisesti päälle ja pois, tarpeisiin on aina vastattu, Fomin selvittää.  

– Hyvä palvelu on se tärkein syy, miksi vuodesta toiseen teemme yhteistyötä. Saamme sieltä aina hyvän palvelun ja hyvän tuotteen, hän jatkaa. 

”Valaisimet ovat testattu kovissa olosuhteissa” 

Työmailla tärkeää on hyvälaatuiset valaisimet, jotka kestävät kovaa käyttöä. 

– Nämä on testattu kovissa olosuhteissa, eikä tänne hankituista valaisimista ole yksikään mennyt rikki, vaikka niitä on toista sataa. On tärkeää, että valaisimet ovat hyvälaatuisia, jotta ne myös kestävät useamman työmaan, Fomin korostaa. 

TSR-Tukku hoitaa tarvittaessa myös laitteiden huollot. 

– Keskukset menevät joskus työmaaolosuhteissa rikki tai ne saavat kosteutta. Turun Sähkö- ja Rakennustukun kautta saa myös huollon niihin, Fomin huomauttaa. 

Hyväksi koettu yhteistyö tulee jatkumaan

Fomin uskoo, että yhteistyö tulee varmasti jatkumaan. 

– Olen myös mainostanut heidän palvelujaan kollegoille talon sisällä ja he ovatkin sieltä tavaroita hankkineet.