As Oy Vantaan Tirehtööri, JM Suomi

JM Suomi rakentaa Vantaan Myyrmäkeen näkyvälle paikalle Asunto Oy Vantaan Tirehtöörin. 16-kerroksinen maamerkki on uuden korttelikokonaisuuden ensimmäinen rakennus. Rakennuksen alta puretaan pois vanhoja rakennuksia.

EL & Siten yhteistyö As Oy Tirehtöörin kanssa alkoi työmaan sähköistys– ja valaistusverkon suunnittelulla. Suunnittelun perusteella muodostetun kalustolistan mukaan työmaalle toimitetaan sähkökeskuksia, kaapelia, tarvikkeita sekä valaistuskalustoa juuri oikeaan aikaan. Kaupungissa toteutettavissa työmaakohteissa on yleensä aina varastointitilat tiukoilla, joten hyvin ajoitetut toimitukset ovat edellytys toimivalle projektille.

EL & Siten asennustiimi loi työmaalle työskentelyn edellytykset asentamalla paikalleen väliaikaisen sähkön pääkeskuksen ja alakeskuksia kaapelointeineen. Purkuvaiheen jälkeen, kun uusi rakennus alkaa nousta tontille, toimitamme työmaalle tasaisen ja tehokkaan valaistuksen, joka toteutetaan ulkona X-Chain valomastoilla ja sisätiloissa MBerg työmaavalaisimilla. Suunnitelmat on tehty ja kalusto valittu niin, että kohteen ominaisuudet on otettu huomioon ja mahdolliset muutokset sujuvat mahdollisimman jouhevasti.

As Oy Tirehtööriin valmistuu kaikkiaan 121 asuntoa ja kohteen arvioitu valmistuminen on alkuvuodesta 2023.

Tässä kohteessa on käytetty seuraavia tuotteita: