”Kestävä ja kompakti työmaakeskus on asentajan toive! Modulaarinen muunneltava rakenne ja nopea asennettavuus tekevät pääkeskuksesta ratkaisevasti parhaan.”

Keskusten rungot on valmistettu pulverimaalatusta ja korroosionkestävästä 2 mm merialumiinista tai kuumasinkitystä teräksestä.
Työmaakeskukset on sertifioitu EN 60 439-4 standardin mukaan.
Ylivirtasuojina käytetään C-käyrän johdonsuojakatkaisimia.
Työmaan pääkeskuksissa on lukittavat ovet.
Keskuksissa on lukittavat ovet, nostolenkit ja trukkitaskut siirtämistä varten.
Virtamuuntajat sisältyvät aina toimitukseen.

5 syytä valita TSR | ELSITEn työmaan pääkeskus

Pääkeskus kestää työmaalta toiselle tukevan runkonsa ansiosta. Rakennusliikkeet ja konevuokraamot luottavat kompakteihin keskuksiimme. Valitsemalla keskuksemme säästät tilaa työmaalla, nopeutat huoltotoimenpiteistä aiheutuvia taukoja ja parannat työmaasi toimivuutta.
Sateman pääkeskuksen rakenne on modulaarinen, joten komponentteja kuten pistorasiamoduuleja tai jonovarokkeita on mahdollista vaihtaa työmaan tarpeiden mukaan. Modulaarisuus nopeuttaa myös huoltotoimenpiteitä.
Tukeva jalusta, jonka avulla trukilla nostaminen ja pumppukärryillä liikuttaminen sujuu helposti, on pääkeskuksen perusta. Sen päälle on rakennettu kestävä ja vankka keskus, joka kuitenkin vie vain vähän tilaa. Nostolenkit keskuksen päällä mahdollistavat nosturilla nostamisen. Keskukset on valmistettu joko merialumiinista tai kuumasinkitystä teräksestä.
Keskukset valmistetaan lähellä eli Suomessa ja naapurimaissamme. Varastoimme PK-seudulla ja Turussa jatkuvasti laajan valikoiman erilaisia pääkeskuksia.
Saamme usein kuulla asentajien suusta, että jos he saisivat valita, olisi valinta aina Sateman keskus. Miellyttävä asennettavuus, loppuun asti harkitut yksityiskohdat ja laadukkaan materiaalit tekevät pääkeskuksistamme asentajien ykkösvalinnan.

TEKNISET TIEDOT

Minkä kokoista keskusta etsit?

Kirjoita tähän tieto, jonka perusteella haluat etsiä sopivaa keskusta esim. 160A, 250A, 400A…