Renta Group Oy ja TSR-ELSITE Group Oy ovat solmineet strategisen yhteistyösopimuksen

Lehdistötiedote 21.12.2023 15.00

Renta Group Oy ja TSR-ELSITE Group Oy ilmoittavat solmineensa merkittävän yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on vahvistaa Renta-konsernin asemaa toimialan edelläkävijänä digitaalisten ratkaisujen toimittamisessa asiakkaille. Yhteistyö perustuu TSR-ELSITEn toimittamaan Spine-järjestelmään, jonka avulla Renta tavoittelee asiakkaiden työmaiden sähköverkon yhdistämistä pilvipalveluun ja saattamista etävalvonnan piiriin.

Renta Groupin päätös Spine-järjestelmän valinnasta perustui Spinen erinomaisiin ominaisuuksiin, jotka vastaavat yrityksen tarpeisiin. Jokaisella työmaalla on sähkökeskuksia, ja Spinen avulla niistä jokainen on mahdollista saada reaaliaikaisen etävalvonnan ja -hallinnan piiriin. Spine tuo Rentalle ja heidän asiakkailleen toimintavarmuutta, reaaliaikaista tietoa, ennakoivia hälytyksiä, laitteiden sijaintitietoja, CO2 laskelmia, kulutetun energian seurantaa ja lähitulevaisuudessa myös laajennusmahdollisuuksia.

Spine integroidaan Rentan omaan Easy-palveluun API-yhteydellä, mikä mahdollistaa saumattoman käyttöönoton ja tiedonjakamisen. TSR-ELSITE toimittaa Rentalle työmaakeskuksia, joissa on Spine-järjestelmä integroituna sekä jälkiasennettavia Plug&Play Spine-laitteita.

Miksi Spine?

Renta valitsi Spinen parhaaksi ratkaisuksi sen tarjoamien monipuolisten etujen vuoksi. Spine-järjestelmä yhdistää työmaan keskukset pilvipalveluun, mahdollistaen sähköverkon etähallinnan reaaliajassa. Monet työmaan ongelmat voidaan välttää Spine järjestelmän ennakoivien hälytysten avulla. ”Ongelmat, kuten sähkökatkosten aiheuttamat jäätymiset voidaan Spinen myötä unohtaa”, sanoo TSR-ELSITEn toimitusjohtaja Toni Raivo. ”Järjestelmällä voidaan myös kerätä arvokasta dataa rakennuskohteista, joka auttaa uusien kohteiden suunnittelussa ja tarjouslaskennassa”, jatkaa Spinen kehitystyössä alusta lähtien mukana ollut TSR-ELSITEn tuotekehityksen projektipäällikkö Aki Lukkarinen.

Rentan tavoitteena on saada vuoden 2025 loppuun mennessä saada merkittävä määrä sähköistyskalustostaan yhdistettyä pilvipalveluun ja etähallinnan piiriin. Tämä kunnianhimoinen tavoite tukee Rentan vahvaa asemaa Pohjois-Euroopassa ja Itämeren alueella.

Vastuullisuus edellä

Renta korostaa toiminnassaan vastuullisuutta sekä ekologisen, sosiaalisen kuin taloudellisen kestävän kehityksen periaatteita. Spine-palvelu tukee näitä arvoja tarjoten mahdollisuuden laskea projektin hiilijalanjälkiä ja opastaen tekemään hiilineutraaleja valintoja työmaalla. ”Rentan toiminnan läpinäkyvyyden lisääminen asiakkaille, ja vastuullinen toiminta ovat olleet meille alusta alkaen avainasemassa. Spinen kyvykkyydet lisätä läpinäkyvyyttä Rentalle, ja Rentan asiakkaille osuvat erinomaisesti meidän palvelukokonaisuuteemme, missä saamme lisättyä älykkyyttä toimittamillemme palveluille. Näemme, että kokonaisvaltainen työmaan energiankulutuksen seuranta tulee olemaan toimialan standardi lähivuosina”, summaa Rentan Joel Särkkä.

Lisätietoa antavat:

Renta Group Oy 
Joel Särkkä
+358 50 323 5569
joel.sarkka@renta.com 

TSR-ELSITE Group Oy  
Toni Raivo
+358408331557
toni.raivo@tsr-elsite.fi

Tietoa Renta Groupista:

Renta on kone- ja laitevuokraamo, joka tarjoaa laajasti kone- ja laitevuokrauspalveluita työmaille ja teollisuuteen. Yritys toimii Pohjois-Euroopassa 2000 työntekijän voimin 175 toimipaikan verkostolla.

Tietoa TSR-ELSITEstä:

TSR-ELSITE valmistaa, maahantuo ja kehittää työmaavalaistuksen, -lämmityksen ja -sähköistyksen kalustoa. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluu konevuokraamot, rakennusliikkeet, teollisuuden tukkurit sekä muut jälleenmyyjät. Yrityksellä on toimipisteitä Suomessa ja Ruotsissa.