Renta konevuokraamo

Renta on valtakunnallisesti toimiva rakennuskonevuokraamo. TSR toimittaa Rentalle monenlaisia tuotteita aina valaistustarvikkeista lämmityslaitteisiin, telineisiin ja sähkökeskuksiin. Rentalle tärkeintä on TSR-Tukun tuotteiden laadukkuus. 

Yhteistyö TSR-Tukun ja Rentan välillä alkoi keväällä 2016, kun Renta perustettiin. Perustamisen yhteydessä Renta etsi sopivia tavarantoimittajia. Kalustotarpeet olivat suuret ja TSR-Tukku oli yksi niistä toimittajista, joka pystyi toimittamaan tarvittavat tuotteet tiukassa aikataulussa. Sen jälkeen on yhteistyötä jatkettu. 

– TSR on toimittanut meille Rentan ensimmäisen toimintavuoden aikana muun muassa poijuvaloja, valomastoja, jonkin verran sähkökeskuksia, nestekaasuun liittyviä työkaluja sekä tikkaita, kertoo Rentan Turun alueen myyjä Marko Heinonen

”Asiakaspalvelu on ollut hyvää”

Yhteistyö on sujunut Heinosen mukaan hyvin. Tuotteissa ei ole ollut laatuongelmia ja tekninen tuki on ollut aina tarvittaessa saatavilla. TSR-Tukun toimitusvarmuutta Heinonen kuvailee hyväksi. 

– Toimitukset ovat sujuneet minun silmissäni hyvin. Toki niitä helpottaa TSR:n ja meidän Turun toimipisteemme lyhyt välimatka. TSR-Tukulta on aina tullut ilmoitus, koska tavarat ovat noudettavissa. Toimitukset ovat ymmärtääkseni kuitenkin hoituneet ihan ajallaan myös muualle Suomeen, Heinonen summaa.

– TSR:n asiakaspalvelu on ollut hyvää. Muutamassa kohtaa he ovat kuunnelleet meitä jopa sillä tavalla, että kun olemme pyytäneet tiettyä tuotetta, niin he ovat tulleet tänne paikan päälle esittelemään erilaisia vaihtoehtoja, jotta löytäisimme meille parhaan ratkaisun. Tuotteita on joskus jopa hieman muutettu, jotta se olisi toivomamme. Ei myyty vain sitä yhtä tuotetta – että meillä on nyt tätä ja muuta ei saa, Heinonen sanoo.

Laadukkaat tuotteet minimoivat turhat huoltokulut

Tärkeintä Rentalle TSR-Tukun tuotteissa on niiden laadukkuus. Laadukkuus tarkoittaa käytännössä sitä, että tuotteet toimivat ja kestävät käyttöä niin kuin niiden oletetaankin. Kun tuotteet toimivat oletetusti, eivät työt rakennustyömailla keskeydy turhaan eikä Rentalle aiheudu turhia huoltokuluja.

– Jos asiakas saa huonon tuotteen, joka ei joko täytä asiakkaan vaatimuksia, ei kestä tai on muuten viallinen, niin työmaan toiminta häiriintyy. Tällöin asiakkaalle tulee välittömästi kustannuksia siitä, että miehet eivät pääse tekemään sitä, mitä pitäisi. Meille puolestaan tulee kustannuksia siitä, kun lähdemme korjaamaan tai vaihtamaan tuotteita, Heinonen kuvailee. 

– Minun mielestäni parasta TSR-Tukun tuotteissa on ollut niiden toimivuus ja luotettavuus. Me emme ole nyt ensimmäisen talven aikana käyneet kertaakaan korjaamassa esimerkiksi valomastoja tai muitakaan laitteita, Heinonen jatkaa. 

Onnistunutta yhteistyötä jatketaan ja kehitetään

Heinonen uskoo, että hyvin alkanutta yhteistyötä aiotaan jatkaa myös tulevaisuudessa. Hän on suositellut TSR-Tukkua myös muille yrityksille ja omille rakennusliikeasiakkailleen, jotka ostavat tuotteita suoraan itse. Heinonen on saanut myös omilta asiakkailtaan positiivista palautetta TSR-Tukun toimintaan ja tuotteisiin liittyen.

– Rentan ja TSR-Tukun yhteistyö on ollut kaiken kaikkiaan hyvin onnistunutta. Yhteistyö myös kehittyy koko ajan oikeaan suuntaan, Heinonen sanoo.
– Uskon, että meidän ja TSR:n välinen yhteistyö tulee jatkumaan ihan samanlaisena kuin tänäkin päivänä, sikseen hyvin meitä on palveltu!