Plaanikeskus 63A TSR-UC63

Tuotetunnus (SKU): 5000353

Plaanikeskus 63A TSR-UC63

Plaanikeskuksen syöttö ja kaikki lähdöt ovat lukittavan oven takana suojassa. Alumiinista valmistetun työmaakeskuksen jalat voidaan työntää kuljetuksen ajaksi keskuksen sisään ja säätää työmaalla haluttuun korkeuteen ja asentoon. Plaanikeskuksessa on nostokahva keskuksen päällä ja sivuilla, joten liikuttaminen on näppärää.

Pitkien jalkojensa ja lukittavan oven ansiosta plaanikeskus soveltuu erinomaisesti työmaalle heti alkuvaiheessa, kun keskus voidaan joutua sijoittamaan kuraiseen maahan. Lukittava plaanikeskus on myös täydellinen ratkaisu erilaisiin tapahtumiin, joissa asiattomilla ei saa olla pääsyä keskuksen sisälle.

Keskuksessa on vakiona VM-vaihemittarit, jotka mittaavat kolmen vaiheen jännitettä ja virtaa ja näin auttavat välttämään vinokuormaa. Vaihemittarit on todettu erityisen hyödyllisiksi tapahtumissa, joissa lopullista kokonaiskuormaa on haastavaa ennakoida ennen varsinaisen tapahtuman alkua.

Plaanikeskus valmistetaan Suomessa ja sen valmistuksessa on käytetty vain laadukkaita eurooppalaisia komponentteja. Varaosia löytyy nopeasti suoraan varastoltamme.

Tuotetunnus (SKU): 5000353 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Lataa tuotekortti (PDF)

Tekniset tiedot

Nimellisvirta

63A

Nimellisjännite V

400V

Paino

24,3 kg

Mitat (K x L x S)

65 x 76 x 30 cm

Pistorasialähdöt

1 x 63A, 2 x 32A, 2 x 16A, 6 x 16A/230V

Liittyvät tuotteet